NUME NOU PENTRU ECHIPA DIN ROMÂNIA

IA NAȘTERE TARGA VIASAT ROMÂNIA!

 

Targa Telematics – unul din principalii jucători globali în domeniul IoT, al dezvoltării soluțiilor și platformelor digitale pentru smart mobility – anunță noua denumire a filialei Viasat din România, Targa Viasat România.

 

Vechiul nume Viasat Systems, este înlocuit cu noua denumire în urma finalizării în 2023 a achiziției Viasat Group de către Targa Telematics, în vederea extinderii pe o piață precum România, cu potențial semnificativ de adoptarea a soluțiilor pentru vehicule conectate.

 

Targa Viasat Romania are avantajul deținerii unei poziții speciale în sectoarele Transport, Logistică și Asigurări, dezvoltând soluții digitale pentru mobilitate conectată, care răspund nevoilor individuale ale clienților. Această schimbare de nume reflectă integrarea din ce în ce mai profundă dintre Targa Telematics și filiala locală, consolidând identitatea corporativă și întărind prezența pe piața din România prin aducerea de servicii și tehnologii inovatoare.

Targa Telematics România, cu sediul în inima Bucureștiului, se mândrește cu un parcurs impresionant de succese și inovații. Fondată inițial ca departament al Cefin România în 2001, a devenit Cefin Systems România în 2006 și ulterior Viasat Systems România în 2015.

Biroul din România este condus de Ecaterina Albarosa, Country Manager.

 

TARGA TELEMATICS

Targa Telematics este unul dintre principalii jucători globali în domeniul IoT și al dezvoltării soluțiilor și platformelor digitale pentru smart mobility. Compania cu o vechime de peste douăzeci de ani, a adus pe piață o gamă de produse tehnologice în domeniul telematicii, mobilității inteligente și platformelor IoT. Concepute pentru companii cu flote mari de tip rent a car, leasing, financiar, serviciile acoperă de la telematică pentru asigurări, până la managementul activelor și flotei, de la diagnosticare și telemetrie la distanță a vehiculelor, camioanelor de transport și construcții, până la managementul vehiculelor aeroportuare. În urma achiziției Viasat Group, Targa Telematics și-a consolidat acoperirea pe piața europeană – datorită unei prezențe puternice în țări precum Italia, Anglia, Franța, Spania, Portugalia, Belgia, Polonia și România, dar și în afara ei (în țări precum Chile), fiind capabilă să opereze în proiecte internaționale cu echipe locale dedicate. Targa Telematics participă la Pactul Global al Națiunilor Unite și aderă la principiile sale bazate pe o abordare responsabilă a afacerilor.

 

Pentru mai multe informații: www.targatelematics.com

 

TARGA TELEMATICS

Elena Bellini, Head of Marketing, Mobile +39 335 135 1277 elena.bellini@targatelematics.com

Susanne Furini, Communication Manager, mobil +39 345 7274925 susanne.furini@targatelematics.com

Paola Gilardi, Communication Specialist, mobil +39342 3970289 paola.gilardi@viasatgroup.it

 

Barabino & Partners

Linda Basilico, Tel. [+39] 02 72023535 – Cell [+39] 334 6708127 l.basilico@barabino.it

Luciano Majelli, Tel. [+39] 02 72023535 – Cell [+39] 335 749 1684 l.majelli@barabino.it

asdsadasdsdasdaasdadsadsasdasd