vsys-bianco

O soluție care poate fi adaptată pentru orice afacere

1. TRANSPORT INTERN ȘI INTERNAȚIONAL

Activitate intensă cu vehicule mari având costuri însemnate de alimentare și mentenanță, provocarea fiind respectarea timpilor de livrare, încărcare și descărcare. Cu ViaTrack reduci consumul de combustibil și costurile de întreținere, urmărești permanent timpii asociați livrărilor și ai rapoarte live sau sintetice direct pe email.

2. CONSTRUCȚII

Vehicule şi utilaje complexe şi eterogene destinate unor activităţi stabile, tipice, însă răspândite în teritoriu, pentru care există o cerere ridicată de certificare a parametrilor, a perioadelor şi locurilor de folosire. Cu ViaTrack ai o imagine de ansamblu asupra activității parcului de utilaje și poți interveni rapid și eficient.

3. AGRICULTURĂ

Utilaje de tonaj mare, viteze de deplasare și distanțe mici, totul tradus într-un consum de combustibil însemnat. Cu ViaTrack totul devine ușor de monitorizat, chiar și când vine vorba de suprafețe agricole lipsite de delimitări fizice clare, prin semnalizarea cazurilor de părăsire a zonei de lucru prestabilite.

4. VÂNZĂRI

Eficiența în realizarea vânzărilor într-un timp cât mai scurt și cu costuri de deplasare și transport previzibile, este prioritatea numărul 1 pentru orice companie. Prin stabilirea celor mai bune rute de trafic, optimizarea lor periodică și eliminarea timpilor morți se obțin rezultate excepționale cât mai rapid posibil

5. DISTRIBUȚIE

Pe întreg lanțul de aprovizionare și distribuție pornind de la depozit și mergând până la clientul final, pot apărea o serie de probleme neprevăzute ce pot perturba timpii și costurile livrărilor. Cu ViaTrack se pot realiza optimizări de rute ce reduc la maxim pierderile de timp și combustibil.

6. IGIENĂ URBANĂ

Coordonarea unei game complexe de vehicule și utilaje destinate unei serii de activităţi locale tipice, ce presupun acuratețe în prestarea serviciilor, certificări riguroase şi maximă transparenţă, pare un adevărat coșmar. Noroc cu ViaTrack, mediul perfect de planificare, monitorizare şi calibrare pentru serviciile desfăşurate.

8. SERVICII

Cererea ridicată de punctualitate, siguranța, adecvarea la normele în vigoare – toate sunt elemente esențiale pentru succesul unei asemenea afaceri. Adoptarea ViaTrack ca instrument de planificare, monitorizare şi optimizare a activităţilor face atingerea tuturor obiectivelor realizabilă.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ!

ViaTrack este o soluție flexibilă, ce poate fi adaptată cu succes și pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate sau dimensiunile acesteia.

Date tehnice

Echipament folosit:
Rapoarte:
Elemente monitorizate:
Optional:
asdsadasdsdasdaasdadsadsasdasd