VIATRACK

Soluția profesională de monitorizare și management a flotei auto prin GPS.

Este o soluție flexibilă ce permite adaptarea în funcție de tipul vehiculelor și activității acestora. Permite contactul permanent cu flota auto, setarea de rapoarte periodice de monitorizare și stabilirea de alerte rapide pentru situații speciale.

Cum faci economie de bani și timp cu ViaTrack ?

REDUCI NUMĂRUL DE KILOMETRI PARCURȘI

Știi exact unde sunt mașinile tale și care este ruta aleasă de șoferii ce le conduc. Acum deții controlul întregii flote, putând face diferența între traseele de serviciu și cele personale.

REDUCI MUNCA ADMINISTRATIVĂ


Cu ViaTrack obții într-o clipă rapoarte generate online, ceea ce îți face munca mai ușoară când vine vorba de evaluarea și remunerarea oamenilor care conduc mașinile.

REDUCI COSTURILE DE MENTENANȚĂ

Având o imagine clară a stilului de condus al șoferilor și a modului în care sunt folosite mașinile, poți preveni deteriorarea rapidă a întregului parc auto datorată uzurii vehiculelor.

CREȘTI EFICIENȚA ȘOFERILOR

Când știi permanent unde se află întreaga ta flotă auto, îți este ușor să direcționezi și ghidezi conducătorii în trafic. Alegând rutele corect, poți spori rapid eficiența acestora.

ȘTII CĂ POȚI SĂ SCAZI ȘI COSTURILE DE ASIGURARE?

OPREȘTI PIERDERILE DE COMBUSTIBIL

În sfârșit, acum poți avea o imagine clară a consumului pentru fiecare mașină în parte, putând urmări atât nivelul de combustibil, cât și combustibilul ars la injectoare.

CERTIFICARE TAPA

Certificatul TAPA obținut de Viasat Systems este oferit de Transported Asset Protection Association și garantează faptul că Viasat Systems asigură siguranța mărfurilor depozitate și transportate și implementează măsuri complexe de prevenție împotriva furturilor.

Cu ce este ViaTrack deosebit de alte soluții de monitorizare ?

ACURATEȚEA
în determinarea incidentelor

PRECIZIA
în monitorizarea consumului

CONTROLUL
la distanță al vehiculelor

REZISTENȚA
în timp a echipamentelor

AUTONOMIA
dată de acumulatorii interni

SUPORTUL
permanent post-vânzare

FINANȚAREA
flexibilă și rapidă

AJUTORUL
în certificarea transportului de valori (TAPA TSR1)

Prin dotarea sistemului GPS cu Buton de panică se pot trimite oricând alerte care să comunice apariția unui pericol iminent ce ar periclita integritatea șoferului.

Prin dotarea sistemului GPS cu Buton de panică se pot trimite oricând alerte care să comunice apariția unui pericol iminent ce ar periclita integritatea șoferului.

Prin dotarea sistemului GPS cu Buton de panică se pot trimite oricând alerte care să comunice apariția unui pericol iminent ce ar periclita integritatea șoferului.

ÎNCEARCĂ GRATUIT ÎNAINTE SĂ CUMPERI!

Dotează-ți mașina cu un echipament ViaTrack în paralel cu cel existent și compară acuratețea monitorizării la sfârșitul perioadei de probă!

VIASAT SYSTEMS VĂ AJUTĂ SĂ OBȚINEȚI CERTIFICAREA TAPA

Viasat Group a devenit membru TAPA EMEA, asociație recunoscută internațional în lupta împotriva criminalitătii de mărfuri.
Prin alăturarea TAPA, Viasat oferă garanția că soluțiile propuse în domeniul security sunt conforme cu ultimele standarde, fiind bazate pe experiența membrilor asociației. Dacă doriți să obtineți certificarea TAPA, Viasat Systems vă poate consilia și pune la dispoziție soluții telematice integrate pentru a vă conforma cerințelor. Obținerea certificării TAPA garantează adoptarea celor mai moderne și eficiente măsuri de siguranță, pentru mărfurile transportate cât și depozitate.
Afla mai multe

Simulare costuri cu aplicatia ViaTrack

Exemplu: O mașină distribuție, parcurs lunar de 5.500 km

Parcurs fără ViaTrack: 5.500 km
Mașina nemonitorizată GPS parcurge cu circa 15% mai mult decât o mașină monitorizată GPS (distanță parcursă în interes personal sau ca urmare a curselor neoptimizate).
Parcurs fără ViaTrack: 5.500 km
Parcurs cu ViaTrack: 4.675 km
  Calcul:
  15% din 5500 km = 825 km
  Cost pe km (combustibil + exploatare) = 0,12 €
  Economie pe lună: 825 km x 0,12 € = 99 €
  Cost echipament GPS + instalare = 100 €
  Avantaje:
  Optimizarea rutelor agenților
  Calculul corect al orelor de lucru
  Reducerea uzurii mașinii
  Reducerea costului de gestionare a parcului auto
  Respectarea timpilor de livrare pentru clientul final
asdsadasdsdasdaasdadsadsasdasd