VIAASig

Soluția perfectă pentru a diminua costurile cu asigurarea auto

De la analiza obiectivă a parametrilor de trafic în caz de accident și rapoartele de stil de conducere, până la asistența în situații de avarie și protecția personală a conducătorului auto, toate sunt elemente ce fac din ViaAsig un produs de excepție ce sporește siguranța șoferului și contribuie la scăderea costurilor de asigurare.

Mai multă siguranță cu costuri mai mici!

ANALIZĂ ÎN CAZ DE ACCIDENT

Înregistrarea automată a tuturor parametrilor de trafic și condus din momentul producerii unui accident oferă o imagine obiectivă asupra acestuia și asupra persoanelor responsabile.

ASISTENȚĂ ÎN CAZ DE AVARIE

Fie că este vorba de un accident întâmplat în trafic sau o situație survenită în situație de staționare, sprijinul acordat în cazul unor asemenea evenimente nedorite este binevenit.

ECONOMII PRIN PLATA DIFERENȚIATĂ

Cu ViaAsig suma plătită pentru asigurare poate fi redusă semnificativ în funcție de timpul de folosire a autovehiculului și stilul de condus al șoferului.

PROTECȚIE PERSONALĂ

Prin dotarea sistemului GPS cu Buton de panică se pot trimite oricând alerte care să comunice apariția unui pericol iminent ce ar periclita integritatea șoferului.

ȘTII CĂ POȚI SĂ REDUCI ȘI COSTURILE DE COMBUSTIBIL?

ViaAsig împreună cu ViaTrack sunt soluția perfectă pentru a diminua fără bătaie de cap costurile de mentenanță ale flotei tale auto.

RECUPERARE VEHICUL FURAT

Datorită monitorizării permanente prin sistem GPS, localizarea, detectarea și stabilirea poziției autoturismului se face instantaneu, ceea ce contribuie la recuperarea rapidă a mașinii.

RAPOARTE STIL CONDUCERE ȘOFER

Prin urmărirea permanentă a vehiculului se pot genera rapoarte concludente privitoare la modul în care este condusă mașina, acestea putând fi folosite pentru evaluarea primelor viitoare.

asdsadasdsdasdaasdadsadsasdasd